Hyr din lägenhet i Lund

Vi har lägenheter i lund med en trevlig villamiljö. Lägenheterna ligger bara ett stenkast från LTH, kemicentrum samt BMC och är på cirka 25–38 kvm. Våra lägenheter är utrustade med kök, toalett, dusch, tvättpelare och de hyrs ut omöblerade. Vid intresse av att hyra lägenhet i Lund kan du enkelt skicka in en intresseanmälan på vår hemsida.

Lägenhetsuthyrning i Lund

Lund en liten härlig stad med en gammal själ, som har glimten i ögat av det moderna. Likaså kan man säga om våra lägenheter i Lund. Vår förvaltning är miljövänlig och inom våra områden pågår det hela tiden en kontinuerlig utveckling för att öka trivseln för alla.

Hyr lägenhet i Lund

Vi har ett flertal lägenheter till uthyrning i Lund. Allt du söker i en studentlägenhet hittar du hos oss. Vi vill kunna ge fler studenter möjligheten att få studera och vi vill därför hela tiden ligga i framkant genom att bygga fler lägenheter i Lund som det finns möjlighet att hyra.

Kontakta oss för att hyra lägenhet i Lund

Lundabostäder arbetar ständigt med lägenhetsuthyrning i Lund och vi vill hela tiden ge fler möjligheten till att studera. Är du ute efter att hyra en lägenhet i Lund kan du enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående våra lägenheter i Lund.

Adress: Onsjögatan 10, 222 41 Lund

Se utanför: Klicka här

Storlek:  28-38 kvm