Studentbostäder i Lund

Vi har nya studentlägenheter i trevlig miljö som är nära till LTH, kemicentrum och BMC.
Våra studentlägenheter i Lund är mellan 25–38 kvm och är fullt utrustade precis som en vanlig lägenhet. Studentlägenheterna har kök, toalett, dusch, tvätt pelare och hyrs ut omöblerade.

Eftersom Lund är en av Sveriges främsta studentstad, så har vi anpassat studentlägenheterna till studenterna som är i behov av de.

Lund är en speciell stad som kräver speciella bostadsmiljöer. En liten stad med boende präglade av behov påverkade av att många flyttar hit från andra städer, vilket gör att det i sin tur skapas utrymme för bostäder som tar ut svängarna. Där måste smarta inredningslösningar gå hand i hand med ett hållbart klimat tänk och god design. Bostadsmiljöer som åldras med värdighet utifrån goda konstruktionslösningar och sunt materialanvändande. Den typen av studentlägenheter skapar vi på Lundabostäder till nästa lundabo, med stolthet. Studentbostäder med nöjda hyresgäster som ger oss möjligheten att fortsätta utvecklas.

Kontakta oss för studentlägenheter i Lund

Är du i behov av en studentbostad i Lund kan du skicka in din intresseanmälan enkelt på vår hemsida. Har du några frågor angående lägenheter, så tveka inte att kontakta oss. Vi har studentlägenheter i Lund som passar alla studenter.

Adress: Onsjögatan 10, 222 41 Lund

Se utanför: Klicka här

Storlek:  28-38 kvm